Отзиви

Страхотен човек и специалист! Винаги успява да "влезе" под кожата. От години се грижи за мен и моето семейство. Отзивчив и много коректен. Изпращала съм много приятели при него и винаги са доволни, и говорят с възхищение за Крис. Спестил ми е толкова много безмислено ходене по лекари и тровене с лекарства. Благодарни сме му и желаем още дълъг път и успехи!

Паула Димитрова

22.08.2019

Препоръчвам масажното студио! Масажиста си познава добре работата и се справя перфектно!

 

Костадин Марков

22.08.2019

Масажа ми въздейства много добре веднага ми изчезнаха всички болки в тялото. До сега не бях ходила на масажи, но се почувствах много добре. Масажното студио също е много чисто и уютно. Масажиста е профисионалист. Препоръчвам.

Дияна Димитрова

19.07.2019

Аз съм Яна. Така изглеждам сега – усмихната, смела и целеустремена. Гоня мечтите си и не се уморявам. Преди две години бях друга. Не исках да живея, ако не мога да прегръщам с две ръце. Тогава усещах само едната си ръка – лявата.

Яна Петрова

16.07.2019

Най-добрия масажист в града!  Професионално отношение, атмосфера и отношение. Възхитена съм!  Вече бих ходила само при него.

Християна Мишева

14.07.2019

Невероятен специалист и голям човек! ТОЙ намери моя проблем, след 3 годишно ходене по мъките и от лекар на лекар. Шест курса терапия и много изпити болко и противовъзпалителни медикаменти и кортикостероиди,които само ме увредиха. ОЩЕ ПРИ ПРЕГЛЕДА с невероятно старание Христо намери моя проблем и ми го обясни най - подробно.

Борислава Иванова

18.06.2019

Най - добрите масажи в Бургас. Невероятен професионализъм, уютна обстановка, сърдечно и топло отношение към клиента. Препоръчвам горещо!

Ралица Ганева

30.05.2019

Познанията в миофасциалните техники са едни от най-ефективните за съпътстващо и лечебно въздействие при проблеми със статиката на гръбнака, таза и врата на всеки един човек. Здравето ви е приоритет и "Крис" е вашият човек за Бургаски регион.

Благовеста Николаева

29.05.2019

Счетоводител съм и работя пред компютър всеки ден. Често си правя мaсажи и горещо препоръчвам на всеки, чиято работа е свързана с продължително седене и стрес, да отделя време за масаж поне веднъж в месеца.

Даниела Асенова

23.05.2019

Бил съм активен спортист дълги години и продължавам да спортувам постоянно. Масажите са задължителна част от моя начин на живот и с удоволствие се доверявам на Масажно студио Chriss, защото Христо най-добре знае кой е най-подходящия масаж за мен.

Иван Стефанов

23.05.2019

Повече от 2 години посещавам масажно студио Chriss. Доволна съм от професионалното отношение на масажиста. Болките, които имах преди в кръста и гръбнака, сега отдавна вече отшумяха. Препоръчнам. Благодаря за доброто отношение!

Стилияна Петрова

08.05.2019

Повече от 3 години имам посещения при масажиста! Респективно означава,че всеки път съм доволна и се чувствам в „нова кожа” :) Масажното студио е чисто, светло и уютно! Препоръчвам с две ръце :) Успехи и за напред!

Пепи

08.05.2019

Страхотен масаж. Личи си, че масажиста е изключителен професионалист, обзаведено е профисионално и със вкус. Студиото се намира на много удобно място на центъра на града.Може да се запази час и  през сайта на студиото което си е удобство.

Анелия

22.04.2019

Изключтелно доволна съм от масажа.Бях си записала дълбокотъканен  масаж,който ми оказа благоприятно въздействе.Много бърз ефект оптайте. Всеки който има такива проблеми трябва да пробва. 

Anna

22.04.2019

Невероятен Професионалист. Мил и внимателен. Знае как да помогне.

Тихомира

19.04.2019

Не съм подозирала, че ще има положителен ефект. За мен е нов вид масаж, надмина очакванията ми. Болката наистина отслабва с всеки следващ път. Благодаря на човека, който полага грижа и усилие да се чустваме добре. Препоръчвам, особено на тези, които имат такъв проблем!

Мариела

17.04.2019

Чист и уютен салон, релаксираща музика, професионално изпълнен масаж... За трети път посещавам салона. Препоръчвам ...

Kostadinka

17.04.2019

Момчето е доказан професионалист, оборудването в масажното студио също е на много високо ниво. Искрено препоръчвам на всички, които имат нужда от професионален масаж!

Николай

17.04.2019

Добави отзив: