Отзиви

Изключително професионален масаж! Още след първото посещение усетих значително облекчение на станалите хронични през последните години болки в гърба и кръста! А релаксиращата обстановка е допълнителен бонус! Личи си, че е с дългогодишен опит още при първото посещение. Препоръчвам!

Кристина Димитрова

02.04.2024

Бях на релаксиращ масаж на цяло тяло. Това беше най-хубавия масаж на който съм била. Студиото се намира на много удобно място. Масажиста също се старае много. Препоръчвам услугите скоро пак бих повторила.

Стефани Илиева

31.07.2023

За първи път бях на масаж. Получих професионално отношение, страхотен масаж и супер релаксация! Благодаря!

Милена Нанева

06.12.2021

Отговор от Масажно студио Chriss:

Благодарим ви за отделеното време, за хубавите думи и препоръката. Радваме се, че се чувствате добре при нас. Винаги сте добре дошли.


Великолепен масаж! Пробвала съм различни типове масажи и масажисти и смело мога да кажа, че това е най-добрият масаж, на който съм била. Масажистът е много професионален, внимателен и уважителен, подхожда с грижа и разбиране към индивидуалните нужди на клиента. Основната цел на масажа ми беше облекчаване на хронична болка, но освен че това беше постигнато, масажът неочаквано се превърна в блажено преживяване за тялото и душата. Препоръчвам!

Десислава Вълчева

23.06.2021

Отговор от Масажно студио Chriss:

Благодарим от сърце за прекрасния отзив и споделения опит. Щастливи сме, че сте прекарали чудесно времето си при нас. Ще се радваме да ви посрещнем отново.


Получих точно това, от което имах нужда. Много внимателен масажист с изключителна техника. Масажът на лице и глава е най-доброто, което някога съм получавала като масаж. Мястото предразполага - удобно и спокойно. Първия път бях на Релаксиращ масаж след това на Арома масаж. Вече съм редовна клиентка от 1 година и всяка седмица си записвам час и всеки път си тръгвам като преродена. Силно препоръчвам.

Рая Гроздева

23.06.2021

Отговор от Масажно студио Chriss:

Благодарим ви за отделеното време, за хубавите думи и препоръката. Радваме се, че се чувствате добре при нас. Винаги сте добре дошли.


Страхотен масаж! Препоръчвам Крис освен опит има и талант. Усети слабите места в гърба ми и се постара мигновенно да изпитам облекчение. Изключително мил и внимателен. Удоволствие бе да се оставя в неговите ръце. Отново ще посетя студиото.

Алина Бобровская

05.07.2020

Отговор от Масажно студио Chriss:

Благодарим ви за доверието бъдете здрави !!!


Често съм в този салон, много ми харесва! Най-обичаният салон за отмора и релакс и нужда от масаж в Бургас !!! И определено по-добре от много масажни терапевти в туристическата зона (Несебър, Слънчев бряг, Поморие, Черноморец, Созопол), които обикновено са тромави за туристите. Този масажен салон е за местните хора. Тук си отиват и през цялата година. Много хубава атмосфера !!! Добър и традиционен които обичам! Терапевтът е приятелски настроен, студиото е уютно. Имат отстъпки и карта с намаление. Всичко е страхотно! 5 ++++!

Неда Ангелова

05.04.2020

Безкрайно съм доволна от отношение, обслужване и краен резултат. Единствено тук съм получавала нужния ефект от Миофасциално освобождаване с познания в областа. Не бих ви заменила. За мен е удоволствие да посещавам вашето студио . БЛАГОДАРЯ ВИ !!! Препоръчвам го на всеки !!! Вече може да се плаща и с постерминал, което е голямо удобство за всеки. :)

Ванеса Райкова

09.01.2020

Отговор от Масажно студио Chriss:

Благодаря ви за доверието !!!


Изключително доволна! Горещо препоръчвам! Адмирации за професионализма на този млад човек, който само от един масаж отне сериозни болки от година и половина. Не човек а магьосник! Рядко срещам хора, които работят освен с професионализъм, но и със сърце! Горещо препоръчвам!!! Благодаря!!!

Светла

09.11.2019

Страхотен масаж, прекрасно отношение, супер релаксация! Препоръчвам!

Polina

18.10.2019

Много съм доволна от лечебен масаж. Веднага усетих резултат. Препоръчвам!

Кристина

09.10.2019

Отличен масаж! Студиото се намира на много централно място и разполага с всичко, от което се нуждаете, за да се отпуснете и да се възстановите. Христо е изключително приятелски и информиран и в резултат на това всички масажи са приятни, ефективни и невероятна стойност за това, което получавате. Силно препоръчително!

Наталия Василева

27.09.2019

Страхотен човек и специалист! Винаги успява да "влезе" под кожата. От години се грижи за мен и моето семейство. Отзивчив и много коректен. Изпращала съм много приятели при него и винаги са доволни, и говорят с възхищение за Крис. Спестил ми е толкова много безмислено ходене по лекари и тровене с лекарства. Благодарни сме му и желаем още дълъг път и успехи!

Паула Димитрова

22.08.2019

Препоръчвам масажното студио! Масажиста си познава добре работата и се справя перфектно!

 

Костадин Марков

22.08.2019

Масажа ми въздейства много добре веднага ми изчезнаха всички болки в тялото. До сега не бях ходила на масажи, но се почувствах много добре. Масажното студио също е много чисто и уютно. Масажиста е профисионалист. Препоръчвам.

Дияна Димитрова

19.07.2019

Аз съм Яна. Така изглеждам сега – усмихната, смела и целеустремена. Гоня мечтите си и не се уморявам. Преди две години бях друга. Не исках да живея, ако не мога да прегръщам с две ръце. Тогава усещах само едната си ръка – лявата.

Яна Петрова

16.07.2019

Най-добрия масажист в града!  Професионално отношение, атмосфера и отношение. Възхитена съм!  Вече бих ходила само при него.

Християна Мишева

14.07.2019

Невероятен специалист и голям човек! ТОЙ намери моя проблем, след 3 годишно ходене по мъките и от лекар на лекар. Шест курса терапия и много изпити болко и противовъзпалителни медикаменти и кортикостероиди,които само ме увредиха. ОЩЕ ПРИ ПРЕГЛЕДА с невероятно старание Христо намери моя проблем и ми го обясни най - подробно.

Борислава Иванова

18.06.2019

Най - добрите масажи в Бургас. Невероятен професионализъм, уютна обстановка, сърдечно и топло отношение към клиента. Препоръчвам горещо!

Ралица Ганева

30.05.2019

Счетоводител съм и работя пред компютър всеки ден. Често си правя мaсажи и горещо препоръчвам на всеки, чиято работа е свързана с продължително седене и стрес, да отделя време за масаж поне веднъж в месеца.

Даниела Асенова

23.05.2019

Бил съм активен спортист дълги години и продължавам да спортувам постоянно. Масажите са задължителна част от моя начин на живот и с удоволствие се доверявам на Масажно студио Chriss, защото Христо най-добре знае кой е най-подходящия масаж за мен.

Иван Стефанов

23.05.2019

Повече от 2 години посещавам масажно студио Chriss. Доволна съм от професионалното отношение на масажиста. Болките, които имах преди в кръста и гръбнака, сега отдавна вече отшумяха. Препоръчнам. Благодаря за доброто отношение!

Стилияна Петрова

08.05.2019

Повече от 3 години имам посещения при масажиста! Респективно означава,че всеки път съм доволна и се чувствам в „нова кожа” :) Масажното студио е чисто, светло и уютно! Препоръчвам с две ръце :) Успехи и за напред!

Пепи

08.05.2019

Страхотен масаж. Личи си, че масажиста е изключителен професионалист, обзаведено е профисионално и със вкус. Студиото се намира на много удобно място на центъра на града.Може да се запази час и  през сайта на студиото което си е удобство.

Анелия

22.04.2019

Изключтелно доволна съм от масажа.Бях си записала дълбокотъканен  масаж,който ми оказа благоприятно въздействе.Много бърз ефект оптайте. Всеки който има такива проблеми трябва да пробва. 

Anna

22.04.2019

Невероятен Професионалист. Мил и внимателен. Знае как да помогне.

Тихомира

19.04.2019

Не съм подозирала, че ще има положителен ефект. За мен е нов вид масаж, надмина очакванията ми. Болката наистина отслабва с всеки следващ път. Благодаря на човека, който полага грижа и усилие да се чустваме добре. Препоръчвам, особено на тези, които имат такъв проблем!

Мариела

17.04.2019

Чист и уютен салон, релаксираща музика, професионално изпълнен масаж... За трети път посещавам салона. Препоръчвам ...

Kostadinka

17.04.2019

Момчето е доказан професионалист, оборудването в масажното студио също е на много високо ниво. Искрено препоръчвам на всички, които имат нужда от професионален масаж!

Николай

17.04.2019

Добави отзив: