РЕЛАКСИРАЩ 60 мин. 45 лв.

Може да заплатите и с безконтактна карта VISA и MASTERCARD студиото предлага плащане с постерминал.

Може да се възползвате от предложението. Всеки масаж се прави индивидуално и се съобразява с нуждите и желанията на всеки клиент. Масажно студио Chriss работи с професионална 100% натурална козметика "Христина"

Цени:

Цяло тяло 90 мин. 6000 лв.
Цяло тяло 60 мин. 45.00 лв.
Гръб 40 мин. 35.00 лв.

Този вид масаж е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна, настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие върху организма, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява възтановителния процес. Като трето - масажът има подчертано профилактично действие – повишава защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

 

При релаксиращия масаж, посредством обработка на част от телесната повърхност, се повлиява даден орган, свързан с нея  чрез нервната система.

 

Прилага се при заболявания на всички органи и системи. Има изразено спазмолитично, болкоуспокояващо и регулиращо действие. Подходящ при умора, физическо и психическо претоварване.

 

Препоръчително провеждане: 1 - 2 масажа месечно.

 

Резултати: Успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта, стимулира лимфния поток и прави съединителната тъкан на ставите по-еластична. Укрепва общото физическо състояние.

СТУДИОТО РАБОТИ С ВИСОК КЛАС 100% НАТУРАЛНИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА.

Може да заплатите и с безконтактна карта VISA и MASTERCARD студиото предлага плащане с постерминал.

 

Ако имате въпроси ние Ви очакваме на:

телефон 0898453012

← Назад