КЛАСИЧЕСКИ ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Цени:

Цяло тяло 60 мин. 35,00 лв.
Гръб 40 мин. 25,00 лв

Класически лечебен масаж е вид масаж, който се фокусира върху реорганизацията на по-дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан. Той е особено полезно при хронични болки, схванат врат, стягане на кръста и болки в раменете.

Класическия лечебен масаж прилича на класически масаж, но движението с което се прави е по-бавно, а натиска е по-силен, като се концентрира върху области на напрежение и болка. В определени точки по време на масажа, повечето хора усещат дискомфорт и болка. Когато тя е извън прага на търпимостта терапевтът трябва да бъде предупреден. Често след подобен масаж в рамките на ден два може да се усеща скованост или болка, които да отшумят в рамките на ден.

 

За разлика от класическия масаж, който се използва за релаксация, лечебният дълбокотъканен масаж се фокусира върху хронична болка, ограничена подвижност, възстановяване от наранявания (напр. удар, падане, спортни травми), проблеми със ставите, фибромиалгия, напрежение в мускулите или спазъм.

Самият масаж протича, като масажистът използва за натиск върху третираните места пръстите, кокалчетата, ръцете, лактите и предмишниците си.

За да подейства добре върху цялото ви тяло, едно от условията при дълбокия лечебен масаж е да се пие много вода преди и след терапията, за да се промие целия организъм от метаболитните отпадъци.

Този вид масаж не се препоръчва при хора с инфекциозно заболяване на кожата, обрив, или отворени рани; веднага след операция; веднага след химиотерапия, освен ако не се препоръчва специално от лекуващия лекар; при остеопороза хората също трябва да се консултират преди да се подложат на подобен масаж; сърдечно болни; бременни жени и др.

 

СТУДИОТО РАБОТИ С ВИСОК КЛАС 100% НАТУРАЛНИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА.

Ако имате въпроси ние ви очакваме на:

 

телефон 0898453012

 

← Назад