АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ 10 бр. 190 лв

01.05.2020


          ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ДАМИТЕ !!!

Антицелулитен масаж 50 мин. 10 бр. 190 лв.

 

МАСАЖЪТ ВКЛЮЧВА: БЕДРА ПРЕДНА И ЗАДНА ЧАСТ, СЕДАЛИЩЕ И КОРЕМ.

 

Извършва се с помощта на специални техники и етерични масла. Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е много важно засегнатите зони да се третират с качествени продукти. Те са или загряващи, или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание. Времетраенето на процедурите зависи от възрастта и телесното тегло на жената. Ако тя е млада дама с добра обмяна на веществата и тежи около 50-60 kg, то тогава и 15 масажа биха били напълно достатъчни, за да се приведе тази фигура в добър вид и то за дълго време. Ако обаче имаме жена в зряла възраст, която има някакво увреждане, нарушаващо обмяната на веществата, било то хормонален проблем или стрес.

 

Студиото работи със 100% натурални етирични масла, които не предизвикват дразнения или алергии и не остават следи и петна по дрехите.

За повече информация: гр. Бургас, ул. Гео Милев 10 Център за красота "Афродита" (срещу Трансстрой) район х-л «България» - автогара Юг - Община Бургас

Massages.chriss@gmail.com

+359 89 845-30-12

Работно време: Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 ч. Събота: почивен ден

Неделя: почивен ден.

Масажите се извършват от мъж.

← Назад